fredag 19 februari 2010

Så fruktansvärt uttråkad.

Hej hopp!

Fredagkväll, och jag sitter ensam hemma och har såå tråkigt. Varför är det aldrig nåt bra att se på tv på fredagkvällar? Alla är såå himla förtjusta i Lets Dance men jag tycker ärligt talat att det är så jävla tråkigt.

Jimmy jobbar. Barnen är hos papporna och jag är sjukskriven. På måndag blir det jobb igen. Fingret är mycket bättre. Fortfarande inte vad det var innan den lilla incidenten med tapetkniven men det dröjer nog. Känns så himla töntigt att vara sjukskriven pga ett finger, men tydligen så gick det inte att fixa några andra arbetsuppgifter till mig.

Köket kan nog snart klassas som klart. Det blev skitbra. Lite småfix kvar som socklar, golv och taklister. Sen ska jag ta kort och lägga ut. När vi blir slutgiltigt klara kan vi nog säga att det allt som allt tog ca 1,5 månad från att vi började riva tills det blev klart. Nu har det ju dragit ut på tiden lite pga fingerskador m.m. Jimmy har varit och är jätteförkyld i veckan så han har inte heller riktigt orkat hålla på.

Dennis och Linus var över en sväng idag för jag och Dennis skulle prata lite om husdeklarationen och så. Linus var inte lycklig över att träffa mig :( Han vägrade ta av sig overallen och tyckte gott att de kunde gå hem direkt igen. På måndag tyckte han att vi skulle träffas igen. Svider lite i mammahjärtat ska jag ju erkänna. Men ska man se det som att han hela livet varit fruktansvärt mammig, så kanske det är dags att han blir lite pappig nu.
Bella ringde igår och hon sa: "Mamma... när jag är hos pappa så längtar jag efter dig, och när jag är hos dig så längtar jag efter pappa" Pluttan min.. Jag förklarade för henne att det var helt normalt att känna så.

Åh vad jag saknar dem nu.. Avslutar med en bild på världens sötaste kladdunge. :)

(Spottar o fräser lite åt den här jävla bloggen som inte alls vill lägga in bilderna där jag vill ha dem.. Jag är såå nära på att byta tillbaka till min gamla blogg.se adress)






3 kommentarer:

  1. tyckte ju att du kunde komma över o hänga här.. skönt o komma igång o jobba på måndag.

    plutt bella då.. vet exakt hur hon känner, men som sagt, det är ju så det kommer vara. <3

    Söt bild på Linus då!! Mycket! O jag hänger kanske på till blogg.se..
    Puss min bästa

    SvaraRadera
  2. Ja lets dance suger! =)
    Snygg han var din son :)

    Kan inte vara lätt för barnen att förstå:)

    SvaraRadera
  3. Ååå vad kul att hitta din nya blogg :-). Jag gick igenom gamla bloggadresser bara så där. Så hittade jag hit från din gamla :-).

    Själv har jag lagt av att blogga för ett tag framåt men sen i framtiden kanske - vem vet :-).

    Vi "ses" ju på fb också.
    KRAAAAM! Marie (Pontus o Caroline)

    SvaraRadera